DBP Challenge – välj produkt och vinn 10 000 SEK

Om DBP Challenge

Double Bond Pharmaceutical (DBP) är ett litet svensk läkemedelsbolag etablerat i oktober 2014 som jobbar för fullt med utveckling av säkrare behandlingar mot livshotande sjukdomar så som cancer. DBP står just nu inför start av kliniska prövningar av sina två mest utvecklade produkter, Temodex – mot behandling av hjärncancer, och SA-033 – mot levercancer. Bolaget har bland annat blivit känt för sitt ärliga och moderna kommunikationssätt med alla part och vill nu även engagera allmänheten i utveckling av sina produkter. Vilken produkt har större betydelse/värde enligt dig? Temodex eller SA-033? Din åsikt är bokstavligen livsviktig och kan dessutom ge dig extra klirr i semesterkassan.

 

Välj och vinn

Välj vilken av de två produkter du tycker är av mer värde för allmänheten just nu eller i framtiden och skriv en kort motivering till detta, max 500 ord. Skicka motivering till info@doublebp.com senast den 1 juni 2017, bästa motivering vinner 10.000 kr och vinnaren annonseras på våra sociala medier den 15 juni!

Det finns inga dumma resonemang. Förutom att man en gång i tiden trodde att flygplan inte kan flyga för att det var tyngre än luften.

Ordet är ditt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: